Pendlarbåtstrafik

Pendelbåtstrafiken har startat så nu är det bara att boka.

Att kunna ta sig till och från arbetet när du bor eller arbetar i skärgården ska inte vara komplicerat och därför finns pendlarbåtstrafiken i Luleå skärgård måndag – fredag till och från ön/fastlandet. Tänk på att ringa och boka plats i god tid.

M/S Gajecha trafikerar Luleå skärgård helgfria vardagar fram tills dess att isen lägger sig och startar om igen efter islossning. Prioriterade resenärer är de som bor och är folkbokförda på någon av skärgårdens öar. Övriga får åka i mån av plats. Här hittar du information om bokning och hålltider. Returresa kan inte garanteras.

Måndag – fredag:

Avgång förmiddag från Hindersöstallarna
05:30 tur/retur till Junkön 06:30 tur/retur till de norra öarna.

Avgång eftermiddag från Hindersöstallarna
16.30 till Junkön och 17.30 till de norra öarna. Ordningen på öarna i norra skärgården kan variera.

Priser
Enkel resa kostar 120 kronor.

Bokning

Bokning av plats sker hos Condor Shipping.
Telefon: 070-604 21 24
E-post: info@condorshipping.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.